Team

Hidde E. ten Hoor MBA

Ik groeide op in Amersfoort maar besloot tijdens mijn studie over de landsgrenzen heen te kijken en een internationale Master of Business Administration (MBA) te voltooien aan de Henley Business School (Verenigd Koninkrijk). Na werkervaring opgedaan te hebben bij, onder andere, een populair cosmeticabedrijf, een reclamebureau, en het ABP, begon ik mijn vastgoedcarrière in 1994 in Amsterdam. Even later zette ik samen met mijn oom een makelaarskantoor voor woningen op in Ede: Jeltes ten Hoor Ede, tegenwoordig bekend als Domicilie Ede. We breidden uit naar Amersfoort, Utrecht en Almere.

In 2002 ging ik verder met de kantoren in Amersfoort en Utrecht onder de naam Domicilium, Makelaars voor Wonen en Werken, en verhuisde ik terug naar Amersfoort. Na ruim 15 jaar in de makelaardij werd ik commercieel directeur bij een particuliere vastgoedbelegger, waar ik na een periode van zes jaar het gevoel had dat ik hier te weinig het verschil kon maken. De volgende stap was logisch: ik richtte weer een eigen vastgoedadvieskantoor op. Dit was eind 2016. Ongeveer een jaar later bundelden Frans Burgering en ik de krachten onder de naam PITH, Makelaars in Huisvesting. Twee jaar later kozen we ervoor de naam te wijzigen in HITH Vastgoed Advies.

Vandaag woon ik nog steeds in Amersfoort met mijn vrouw en drie kinderen. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan hen, mijn passie voor sport (voetbal, hockey, hardlopen en fitness) en lezen (ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond verkoop en marketing). Tot slot, ben ik ook voorzitter van hockeyclub HC Eemvallei uit Vathorst.

Mijn favoriete quote is:
“The secret to getting ahead is getting started. The secret of getting started is breaking your complex overwhelming tasks into small manageable tasks, and starting on the first one.” (Mark Twain)

Frans Burgering

Na mijn studie en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als assistent-accountant, startte ik mijn vervolg-loopbaan bij Govaert Makelaardij en Vastgoedmanagement, een kantoor dat zich ok met name naast de makelaardij bezig hield met veel vastgoedbeheer voor met name institutionele beleggers. Onder mijn leiding en samen met de heer Govaert Sr werd de beheerprotefeuille fors uitgebreid. Ook werd ik naast directeur ook mede-eigenaar van dit kantoor. Toen Govaert werd overgenomen door de voorganger van MVGM; Kamerbeek/Meeus, werd ik eindverantwoordelijk voor vastgoedbeheer in Nederland.

Na een periode van 15 jaar bij Meeus Vastgoedmanagement voelde ik de behoefte om op eigen benen te staan en direct contact te hebben met klanten. Ik zette vervolgens mijn eigen kantoor op: Burgering Makelaars en taxateurs. Dankzij mijn grote netwerk kon Burgering Makelaars haar klanten op alle gebieden van de makelaardij van dienst zijn, van het (ver)kopen van woningen tot het (ver)huren van winkels en van het taxeren van bedrijfsonroerendgoed tot het (ver)huren van woningen voor beleggers.

Door de wijzigende wetgeving en de ontwikkeling in de tijd ging ik me steeds meer richten op het taxeren en (ver)kopen van woningen. In 2017 besloot ik dan ook mijn krachten te bundelen met Hidde ten Hoor om Hidde binnen PITH, nu HITH. Ik ben iemand die graag actief is. Naast mijn werkzaamheden was ik in het verleden Voorzitter van de NVM vakgebied Vastgoedmanagement en later van de Europese overkoepelende moederorganisatie CEPI. Daarnaast ben ik nog steeds heel actief voor de Waterlijn in Amersfoort.

Ik woon tegenwoordig in Voorthuizen samen met mijn vrouw. We hebben twee volwassen kinderen. Naast de liefde voor onroerend goed, mag ik graag naar ons huis in Friesland gaan, zeilen of golfen en de sporten voetbal en volleybal volgen.

Mijn favoriete quote is:
“Vertrouwen en eerlijkheid zijn meer dan deskundigheid.”

Judith van Dijkhuizen

Hoewel ik een toeristische opleiding volgde, ging ik zeven jaar aan de slag bij een grote medische onderneming in Amersfoort, op de afdeling die orthopedische operaties plant. Het was een hectische baan waar ik enorm veel ervaring heb opgedaan op het gebied van planning en klantenservice. Nadien volgde een periode van twaalf jaar waarin ik mijn loopbaan “on hold” zette om me volledig te richten op mijn gezin.

Inmiddels ben ik weer helemaal terug en beheer ik de sociale media van HITH Vastgoed Advies. Het is een taak waarin ik mijn creativiteit kwijt kan en veel profijt heb van mijn werkervaring als planner.

Mijn favoriete quote is:
“Sociaal zijn vraagt tijd en aandacht en moet altijd oprecht en eerlijk zijn.”

Miranda Geise

Ik groeide op in Schelluinen, een heel klein dorpje vlakbij Gorinchem. Na mijn studie Vormgeving & Communicatie in Rotterdam besloot ik van de stad mijn thuis te maken. Ik ging aan de slag bij een reclamebureau en vervolgens bij de advertentieafdeling van Algemeen Dagblad en NRC Handelsblad. In 1998 verhuisde ik naar Amersfoort om daar als marketingcoördinator aan de slag te gaan bij de Amersfoortse Verzekeringen. Dat was het niet helemaal, en dus werd ik communicatieadviseur bij RTL Nederland, waar ik 10 jaar lang de marketingcommunicatie en huisstijlbewaking voor diverse tvprogramma’s verzorgde. In 2009 richtte ik mijn eigen PR- en Communicatiebureau op: Lola&co. Bij HITH Vastgoed Advies verzorg ik diverse teksten en opmaak, zoals de website en de diverse vastgoedbrochures. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik houd erg van reizen, liefst zo lang en zo ver mogelijk. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan paardrijden, naar de film gaan of een goede Scandinavische thriller lezen.

Mijn favoriete quote is:
“Elke nieuwe reis begint met de eerste stap.””

Nieuws