Vorige | Volgende

Wiekslag 285 Amersfoort

Huurprijs € 4.167 per maand excl btw

Bewaar object

Omschrijving

WINKELRUIMTE TE HUUR IN AMERSFOORT

Bent u op zoek naar de perfecte winkelruimte in Amersfoort? Zoek niet verder! We bieden een uitstekende winkelruimte aan, strategisch gelegen naast de gerenommeerde Jumbo-supermarkt in de bruisende winkelstrip aan de Wiekslag, gelegen in de gewilde wijk De Horsten.

KENMERKEN
Oppervlakte: Circa 240 m2 op de begane grond.
Extra mogelijkheid: Indien u extra ruimte nodig heeft, zijn er aan de achterzijde van het pand 2 garageboxen beschikbaar die afzonderlijk gehuurd kunnen worden.

OPLEVERING
De exacte datum van oplevering kan in overleg worden vastgesteld, zodat het perfect aansluit bij uw plannen.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt aangeboden in de huidige staat, maar we staan open voor casco verhuur, zodat u de ruimte naar uw eigen wensen kunt inrichten.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs:
Huurprijs per jaar € 50.000,00 per jaar exclusief BTW
Huurprijs per maand € 4.167,00 per maand exclusief BTW
Servicekosten € 30,- per maand exclusief BTW
Stookkosten € 220,-

Zekerheidsstelling:
Voor de zekerheid van beide partijen vragen we een minimale bankgarantie ter grootte van een drietal maandelijkse verplichtingen. Dit omvat zowel de huurkosten als de servicekosten en btw. De uiteindelijke omvang van deze garantie is onderhevig aan de resultaten van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks wordt de huurprijs aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voor verdere vragen of om de ruimte te bezichtigen, staan wij tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale bedrijfsruimte in Amersfoort.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Ligging
wijkwinkelcentrum
Bereikbaarheid
NS station op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, winkels op minder dan 500 m
Bouwperiode
vanaf 1971 t/m 1980
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
30
Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten
ja

Energie

Klasse
A++

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
240 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
210 m²
Winkelruimte units vanaf
240
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Wiekslag 285 Amersfoort

naar Wiekslag 285 Amersfoort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf