Vorige | Volgende

Texelstraat-Noord 36 Amersfoort

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

VIJF PLUSPUNTEN
• Centraal gelegen
• Station op loopafstand
• Eigen parkeergelegenheid mogelijk
• Unieke industriële uitstraling

OPPERVLAKTE
Beschikbare ruimte is in totaal 90 m2, als volgt verdeeld over 2 verdiepingen:
Begane grond: 45 m2
1e verdieping: 45 m2

OBJECT
De aangeboden bedrijfsunit op de Hanzekade onderscheidt zich sterk qua vormgeving en bouw ten opzichte van het gebruikelijke huidige aanbod. Je onderneemt op deze unieke locatie niet op een ‘eentonig’ bedrijventerrein, maar te midden van een bruisende woon- werkomgeving, met hoogwaardige architectuur. De unit heeft industriële uitstraling en doet met het sheddak en het gebruik van materialen als baksteen en staal denken aan de sfeer van de mooie ambachtelijke oude fabrieksterreinen. Met een totale vloeroppervlakte van circa 90m2 is deze unit uitstekend geschikt voor kleinschalige bedrijven en ondernemers. Een echte blikvanger! Een bedrijfsverzamelcomplex met een historisch industrieel authentiek karakter, dat uiteraard voldoet aan alle actuele bouwnormen en duurzaamheidseisen van nu. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij horende uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep.

LOCATIE
Het bedrijfsverzamelcomplex op de Hanzekade vormt een mooi centraal gelegen werkomgeving en is gerealiseerd aan de oostkant van Vathorst in Amersfoort. De strategische, centrale ligging in Nederland en het uitstekende voorzieningenniveau maken van Amersfoort een stad met een zeer gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven. Dat heeft al vele toonaangevende bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland naar Amersfoort gelokt. De afgelopen 15 jaar is ook het aantal inwoners in Amersfoort snel gegroeid. Het beleid van de gemeente Amersfoort is erop gericht om met elke nieuwe woonwijk ook een nieuw bedrijventerrein te ontwikkelen. Het evenwicht tussen wonen en werken wordt hierdoor zorgvuldig bewaakt.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunits zijn zo gesitueerd dat er sprake is van optimale bereikbaarheid. De locatie is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar.

• Auto
Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort zijn zowel de rijksweg A28 als de rijksweg A1 met de auto eenvoudig te bereiken. Het pand is op slechts enkele autominuten afstand gelegen van de autosnelwegen de A28 (Utrecht – Zwolle) en A1 (Amsterdam – Enschede). Door de goede aansluiting op het verkeersknooppunt “Hoevelaken” zijn er uitstekende verbindingsmogelijkheden met alle delen van het land.

• Parkeren
U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de overzijde van het pand.

• Openbaar vervoer
Per openbaar vervoer zijn er eveneens uitstekende verbindingen van en naar de bedrijfsruimte. Het NS-station “Vathorst” is lopend (2 min) te bereiken. Per trein en bus zijn goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar.

HISTORIE
Het bedrijfscomplex waar de unit deel van uitmaakt is opgeleverd eind december 2021 en is dus hagelnieuw.

BESTEMMING
Als huurder dient u zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van uw bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.
Voor deze bedrijfsunit geldt bestemming ‘bedrijf-1’, de voor 'Bedrijf -1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Kleinschalige bedrijven en werkplaatsen, met een maximum bedrijfsvloeroppervlakte per eenheid van ca. 100 m2, die voorkomen in categorie A en B van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, na te gaan op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0307.BP00120-0301/b_NL.IMRO.0307.BP00120-0301_rb1.pdf

HUURVOORWAARDEN

HUURPRIJS
De gehele unit: € 975,- per maand exclusief servicekosten

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal gekeken worden naar een oplossing.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco met voorbereiding voor toilet en pantry. Ook is het pand reeds voorzien van meterkast en aansluiting glasvezel.
In overleg met verhuurder is het mogelijk om een pantry en toilet te laten plaatsen, dit zal verrekend worden in de huurprijs.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 10,00 per m2 per jaar exclusief btw.

Deze servicekosten omvatten onder andere de volgende leveringen en diensten:
- Onderhoud tuin / terrein/ parkeerplaatsen/ schuifhek;
- Onderhoud en periodieke controle verwarmings/koelings-installatie;
- Onderhoud en periodieke controle luchtbehandelingsinstallatie;
- Onderhoud en periodieke controle overheaddeur;
- Herstel schade en vernieuwing overheaddeur is voor rekening huurder
- Onderhoud buitenverlichting;
- Schoonhouden van daken en goten;
- Glasbewassing (4 keer per jaar);
- Schoonmaak gevel (niet beglazing);
- Glasverzekering;
- Administratiekosten ad. 5% over de vergoeding van leveringen en diensten.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURINGANGSDATUM
In overleg, per direct is mogelijk.

HUURTERMIJN
De huurtermijn bedraagt 5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode(n) van 5 jaar.
Eventueel is een kortere huurtermijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
Indien partijen tot overeenstemming komen, zullen de huurvoorwaarden worden vervat in een huurovereenkomst, model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals deze wordt gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt verlangd een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
De huur te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting dient per maand vooruit te worden voldaan.

GUNNING
De verhuurder/eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
5011 m²
Voorzieningen
betonvloer, pantry, toilet
Bouwjaar
2021
Bouwperiode
vanaf 2021 t/m 2030
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
10
Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
90 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Texelstraat-Noord 36 Amersfoort

naar Texelstraat-Noord 36 Amersfoort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf