Vorige | Volgende

Terminalweg 37A Amersfoort

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

ONTDEK DE IDEALE BEDRIJFSRUIMTE IN AMERSFOORT!
Gelegen aan de Terminalweg 37A, biedt deze moderne en dynamische unit een indrukwekkende combinatie van ruimte en locatie. Met 443 m² aan bedrijfsruimte, 132 m² kantoorruimte en royale parkeervoorzieningen is dit pand uitstekend gepositioneerd op kantoren- en bedrijventerrein De Hoef. Of je nu op zoek bent naar een goede locatie, uitstekende bereikbaarheid, veelzijdige mogelijkheden, of (moderne) faciliteiten, deze bedrijfsruimte heeft het allemaal!

FANTASTISCHE BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR EN KANTINE TE HUUR IN AMERSFOORT
Ben jij op zoek naar de ideale bedrijfsruimte voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Wij bieden een geweldige kans om deze moderne en dynamische bedrijfsruimte met kantoor en kantine te huren aan de Terminalweg 37A in Amersfoort. Met een totale oppervlakte van maar liefst 628 m², inclusief een entresol van 53 m², biedt dit pand een scala aan mogelijkheden voor jouw onderneming.

WAAROM TERMINALWEG 37A?
• LOCATIE:
De Terminalweg 37A ligt op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort, gunstig gelegen in de nabijheid van knooppunt Hoevelaken (A1/A28) en NS Station Amersfoort Schothorst. Dit strategische punt biedt uitstekende bereikbaarheid via zowel de snelwegen als het openbaar vervoer.
• DE BEDRIJFSUNIT:
De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van 628 m², verdeeld over een bedrijfsruimte van 443 m², een kantoorruimte van 132 m² en een entresol van 53 m². De bedrijfsruimte heeft een hoogte 7 meter (vrije hoogte onder de balken 6,60 m) en een overheaddeur. Tot de bedrijfsunit behoren ook 2 parkeerplaatsen.
• VEELZIJDIGHEID:
Dit pand is ideaal voor diverse bedrijfstakken, van kantoren tot bedrijven in categorie 1 tot en met 4.1 volgens het bestemmingsplan. Bovendien is functieverruiming mogelijk voor vrijetijdsvoorzieningen, persoonlijke dienstverlening, maatschappelijke functies, en meer!
• PARKEREN:
Bij deze bedrijfsruimte zijn 2 parkeerplaatsen inbegrepen in de huurprijs. Als je meer parkeerplaatsen nodig hebt, is er de mogelijkheid om maar liefst 6 extra parkeerplaatsen te huren. Zo houd je je klanten en team altijd tevreden.
• FACILITEITEN:
De bedrijfsruimte is uitgerust met vloerverwarming, 2 toiletten, een douche met boiler, kantoren met vloerbedekking, en een ruime kantine op de entresol vloer met een complete keuken. Daarnaast beschikt het pand over een overheaddeur, lichtstraat, krachtstroom, en opslagruimte voor klein materiaal (onder de entresol vloer).

Huurvoorwaarden die passen bij jouw behoeften:
- HUURPRIJS:
€ 39.980,- per jaar excl. BTW, en er zijn 7 parkeerplaatsen beschikbaar voor € 420,- excl. BTW per parkeerplaats per jaar.
- INDEXERING:
Jaarlijks geïndexeerd op basis van de CPI.
- BESCHIKBAARHEID:
Dit pand is per direct beschikbaar.
- HUURTERMIJN:
Als uitgangspunt vijf jaar met vijf optiejaren, maar andere huur- en verlengingsperiodes zijn bespreekbaar.
- HUUROVEREENKOMST:
Gebaseerd op het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
- ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.
- HUURBETALING:
Per maand vooruit.
- GUNNING:
Verhuur onder voorbehoud van gunning door verhuurder.

Dit is jouw kans om jouw bedrijf te vestigen op een ideale locatie in Amersfoort! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in deze fantastische bedrijfsruimte aan de Terminalweg 37A in Amersfoort. Grijp deze kans en maak van jouw dromen een realiteit! ??????
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
4069 m²
Voorzieningen
betonvloer, inbouwarmaturen, krachtstroom, lichtstraten, mechanische ventilatie, overheaddeuren, pantry, te openen ramen, toilet
Ligging
bedrijventerrein
Bereikbaarheid
bank op 2000 m tot 3000 m, bushalte op 500 m tot 1000 m, NS station op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m, winkels op 4000 m tot 5000 m
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwperiode
vanaf 2001 t/m 2010
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
605
Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten
ja

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
443 m²
Bedrijfsruimte kantoor oppervlakte
132 m²
Bedrijfshal units vanaf
443

Parkeergelegenheid

Faciliteit
Bij de huur van de bedrijfsunit behoren een tweetal parkeerplaatsen. Tevens bestaat de mogelijkheid om 7 parkeerplaatsen bij te huren. De kosten van de parkeerplaatsen zijn € 420, - per parkeerplaats per jaar exclusief btw.
Aantal parkeerplaatsen
7
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Terminalweg 37A Amersfoort

naar Terminalweg 37A Amersfoort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf