Vorige | Volgende

Maanlander 37-39 Amersfoort

Huurprijs € 115 per m²/jaar excl btw

Bewaar object

Omschrijving

KANTOORRUIMTE MET IMPACT: MAANLANDER 37-39, AMERSFOORT
Ontdek de perfecte kantoorruimte in Amersfoort's bruisende bedrijvengebied Calveen. Strategisch gelegen aan de A1, met ruimtes van 230m2 tot 2.244m2, state-of-the-art faciliteiten en 60 parkeerplaatsen. Een moderne, elegante esthetiek ontmoet optimale functionaliteit. Til jouw onderneming naar nieuwe hoogten op Maanlander 37-39.

PRIME LOCATIE - MAANLANDER 37-39, AMERSFOORT

Ben jij op zoek naar de perfecte kantoorruimte die écht alles heeft? Laat je dan verrassen door dit fraaie, representatieve kantoorgebouw in Amersfoort. Of je nu een groot of een klein bedrijf hebt, hier is ruimte voor iedereen – beschikbaar vanaf 230m2 tot maar liefst 2.244m2!

WAAROM HIER?

• TOPLOCATIE: In het bruisende bedrijvengebied Calveen, waar inspiratie en innovatie samenkomen.
• UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID: Superstrategisch gelegen, direct aan de A1, nabij de A28 en goed bereikbaar met het OV.
• FACILITEITEN: Van liften tot pantry's, topkoeling, airco, en ja, zelfs een douche – het is hier allemaal!
• PARKEREN: Maar liefst 60 parkeerplaatsen, zowel boven- als ondergronds.
• REKLAME-UITINGEN: Jouw branding wordt gezien dankzij de unieke ligging en design van het gebouw.
• RUIMTE VOOR GROEI: De kantoorruimtes strekken zich uit over 4 verdiepingen, waardoor u genoeg ruimte heeft om te groeien en te bloeien zonder beperkingen.
• MODERNE ELEGANTIE: De esthetiek van het pand is een samensmelting van modern design en klassieke verfijning, wat een indrukwekkende omgeving creëert die uw professionaliteit weerspiegelt.
• LICHT EN LUCHT: De overvloedige natuurlijke lichtinval zorgt voor een frisse en energieke werkomgeving die uw creativiteit en productiviteit stimuleert.

Het bedrijventerrein Calveen is ronduit inspirerend, met straatnamen vernoemd naar ruimtevaartthema's. Hier ben je omringd door toonaangevende bedrijven en innovatieve start-ups. En wist je dat Amersfoort dé erfgoedstad van Nederland is? Het centrum zit boordevol cultuur, geschiedenis en levendigheid.

HET AANBOD:
- Begane grond tot dakverdieping, met prachtige balkons op de eerste en tweede verdieping.
- Mogelijkheid tot huren vanaf een halve verdieping (vanaf ca. 230m2).
- Fantastische huurvoorwaarden!

IN AMERSFOORT!
Amersfoort, op het randje van de Randstad, is meer dan alleen een stad – het is een ervaring. Een plek waar gezond stedelijk leven, cultuur, educatie en business samenkomen. Hier proef je de kracht van samenwerking en geniet je van een rijke geschiedenis.

WORD JIJ ONZE NIEUWE BUUR?

We nodigen je graag uit voor een rondleiding. Wie weet is dit dé plek waar jouw bedrijf nieuwe hoogtes bereikt! En mocht je specifieke wensen hebben, dan gaan we daar natuurlijk graag over in gesprek. Wanneer kom je kijken :)?

HUURVOORWAARDEN

BESCHIKBARE OPPERVLAKTEN
Het gehele gebouw heeft een oppervlakte van 2.244m2 en komt beschikbaar. De mogelijkheid om vanaf een halve verdieping te huren, dat is vanaf ca. 230m2.
De beschikbare ruimten zijn als volgt:
Omschrijving MAANLANDER 37 MAANLANDER 39 TOTAAL
Kelder 345m2 (opslag) 10m2 opslag + parkeren 355m2
Begane grond 230m2 276m2 506m2
1e verdieping 327m2 321m2 648m2
2e en 3e verdieping 367m2 368m2 735m2
Totaal 1.269m2 975m2 2.244m2

HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
€ 115,- per m2 per jaar exclusief BTW en servicekosten
Servicekosten: € 45,- per m² per jaar exclusief btw.

HUURPERIODE
Als uitgangspunt vijf jaar met vijf optiejaren, maar andere huur- en verlengingsperiodes zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor het einde van de huurperiode.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het volgens de maand-prijsindexcijfers van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUURBETALING
De huurverplichting vermeerderd met de servicekosten en de omzetbelasting dient per maand vooruit te worden.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met bijbehorende algemene bepalingen.

BTW BEPALING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. De huurprijs dient te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90 %-criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

GUNNING
De verhuurder/eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
2185 m²
Voorzieningen
airco, inbouwarmaturen, kabelgoten, kamerindeling, liften, mechanische ventilatie, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet, topkoeling, verwarming
Ligging
bedrijventerrein, kantorenpark
Bereikbaarheid
bank op 2000 m tot 3000 m, bushalte op minder dan 500 m, NS station op 5000 m of meer, NS voor halte op 3000 m tot 4000 m, ontspanning op 1500 m tot 2000 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, winkels op 2000 m tot 3000 m
Waardering binnen
goed tot uitstekend
Waardering buiten
goed tot uitstekend
Bouwjaar
2000
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
45
Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten
ja

Energie

Klasse
A+

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
230 m²
Kantoorruimte units vanaf
230

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen
49
Aantal parkeerplaatsen (overdekt)
11
Prijs parkeerplaatsen (overdekt)
750
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Maanlander 37-39 Amersfoort

naar Maanlander 37-39 Amersfoort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf