Vorige | Volgende

Kuinrestraat 14 Amersfoort

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

MOOIE HOEKUNIT IN VATHORST

• Uitstekende locatie
• Praktische indeling
• Diverse bestemmingsmogelijkheden
• Parkeren voor de deur
• Werken aan de "Laakse Haven"

Midden in "de Laakse Haven" in de wijk Vathorst te Amersfoort bieden wij jou een mooie hoekunit aan voor de dienstverlenende sector. Deze veelzijdige hoekunit, met een royale oppervlakte van 52 m², is ideaal voor diverse doeleinden. Of je nu een praktijkruimte, kinderdagverblijf, of kunstenaarsatelier wilt vestigen, hier vind je de perfecte ruimte om jouw visie te verwezenlijken.

INDELING
Op de begane grond tref je twee aparte toegangsdeuren aan, waardoor een wachtruimte en werkruimte gemakkelijk afzonderlijk benaderd kunnen worden. Vanuit het interieur heb je toegang tot alle vertrekken, inclusief een toilet en pantry.

LOCATIE
Deze unit ligt in de "Laakse Haven" in Vathorst, in de nabijheid van station Vathorst. Dit station biedt uitstekende verbindingen naar het centraal station van Amersfoort en andere stadsdelen, en is in slechts enkele minuten bereikbaar. Bovendien liggen de snelwegen A1, A28 en A27 op een korte 5-10 minuten rijden.

BESTEMMING
Het pand heeft een bestemming van 'Gemengd - 1', wat betekent dat diverse invullingen mogelijk zijn. Denk hierbij aan onderwijs, gezondheidszorg, religieuze activiteiten, verenigingsleven, buurt- of wijkcentrum, openbare dienstverlening, commerciële dienstverlening, en zelfs horeca van categorie a. Voor meer informatie over mogelijke gebruiksmogelijkheden en voorschriften kun je contact opnemen met ons kantoor of de gemeente.

VLOEROPPERVLAK
Het vloeroppervlak bedraagt circa 52m2. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat voorzien van:
- Pantry
- Toiletgroep

PARKEREN
Gratis parkeren voor de ruimte. Geen toegewezen plaatsen.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1050,- per maand, excl. BTW.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUUR- EN VERLENGINGSTERMIJN
Vijf jaar met vijf optiejaren, in overleg zijn andere termijnen bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Ten minste twaalf maanden voor het verstrijken van de huurtermijn. Opzegging dient te geschieden middels deurwaardersexploot of aangetekend schrijven.

HUURGARANTIE
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder wordt rechtstreeks contractant van de nutsbedrijven.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal gekeken worden naar een oplossing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015= 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoorruimte en overige bedrijfsruimte).

AANVAARDING
De ruimte is per direct beschikbaar.

GOEDKEURING
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
maatschappelijk vastgoed
Functies
kantoorruimte, maatschappelijk vastgoed
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
85 m²
Voorzieningen
inbouwarmaturen, kamerindeling, mechanische ventilatie, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet, verwarming
Ligging
in woonwijk
Bereikbaarheid
bushalte op minder dan 500 m, NS station op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, winkels op 1000 m tot 1500 m
Waardering binnen
goed tot uitstekend
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
2006
Bouwperiode
vanaf 2001 t/m 2010
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten
ja

Energie

Klasse
A+

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
52 m²
Kantoorruimte units vanaf
52
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kuinrestraat 14 Amersfoort

naar Kuinrestraat 14 Amersfoort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf