Vorige | Volgende

Harry Koningsbergerstraat 94 Amsterdam

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

VOORDELEN
-eigen ingang;
-veel parkeergelegenheid (blauwe zone);
-gunstig gelegen en goed bereikbaar;
-volledig ingericht als orthodontie (wanneer gewenst).

Interesse? Neem contact op met 06-41269063 Han van Deelen of via de knop rechts op deze pagina.

Vanaf 1 januari 2023 is deze praktijkruimte/ kantoorruimte aan de Harry van Koningsbergerstraat in de wijk Slotermeer, stadsdeel Nieuw West te huur. Het gaat om de ruimte waar op dit moment Orthocenter gevestigd is. Deze orthodontistenpraktijk zit hier al meer dan 20 jaar. De ruimte komt begin volgend jaar vrij waarbij veel mogelijkheden zijn voor verschillende gebruiksmogelijkheden van kantoor tot aan praktijkruimte.

De ruimte bestaat uit de begane grond en eerste verdieping. Op de eerste verdieping is ook een dienstwoning van ongeveer 48 m2 aanwezig. Het betreft een appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer waarbij de keuken is gedeeld met de kantine van de praktijk welke ook op de eerste verdieping is gelegen.

BESCHIKBAAR
De volledige praktijk is beschikbaar. Deze bestaat uit:
-begane grond 168 m2;
-eerste verdieping 113 m2 kantoor/praktijkruimte en dienstwoning 48 m2.

Totaal 329 m2

HUURPRIJS
€ 4.920 per maand

BTW VRIJGESTELDE ACTIVITEITEN
Er is sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.

HOE WORDT DE RUIMTE OPGELEVERD
De praktijkruimte kan worden opgeleverd in de huidige staat.

RIETVELD “WESTEREINDE WOONCOMPLEX”
De Westereindflat is vooral een woongebouw, het werd in de jaren 1956-1957 volgens ontwerp van de architecten Jan Rietveld en Pieter Rinze Bloemsma gebouwd. In 2007 werd het gebouw in die Top 100 Nederlandse monumenten 1940-1958 opgenomen, sinds 2010 is het een Rijksmonument.

Het appartementencomplex bevindt zich aan het noordoostelijke einde van de tuinstad Slotermeer op een opvallende locatie aan de Spoorlijn Amsterdam Centraal - Schiphol en aan de Haarlemmerweg en nabij de Ringweg A10.

Het woongebouw heeft totaal tien etages met oorspronkelijk 83 eenkamerwoningen voor alleenstaanden. Een in de oorspronkelijke planning van de architecten voorziene glazen aula met restaurant en terras werd niet gerealiseerd en door praktijkruimte vervangen (de ruimte welke nu te huur is).

PARKEREN
Er is ruime en gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats voor het appartementencomplex en praktijk. Het gaat hier om een “blauwe-zone” waar maximaal 2 uur geparkeerd kan worden. Bedrijven kunnen een ontheffing aanvragen bij de gemeente.

SERVICEKOSTEN
€ 20,00 exclusief BTW per m2 per jaar (op basis van verrekenbaar voorschot).

LOCATIE
Het adres bevindt zich aan de noordoostelijke einde van de tuinstad Slotermeer op een opvallende locatie aan de Spoorlijn Amsterdam Centraal - Schiphol, aan de Haarlemmerweg en nabij de Ringweg A10.

MOGELIJKHEDEN BESTEMMINGSPLAN
Mogelijke bestemmingen zijn: maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, kantoren, afhaalpunt t.b.v. online bestellingen. Ook zijn mogelijk culturele voorzieningen, vrijetijdsvoorzieningen sport, cultuur of ontspanning (zoals een muziekschool, dansschool, sauna, sportschool, wellness center). Horeca categorie 1: inrichting die kleine etenswaren, ijs en/of alcoholvrije dranken verstrekt. Horeca van categorie 2: waaronder restaurant, koffie bar, eetgelegenheid met afhaal functie. Horeca van categorie 3: bar, café. Horeca van categorie 4: fastfood restaurant. Woningen: waaronder mede begrepen huisgebonden beroepen, in de tweede en hoger gelegen bouwlagen.

Een rondleiding inplannen? Bel Han van Deelen op nummer 06-41 26 90 63.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
overige
Functies
horeca, kantoorruimte, maatschappelijk vastgoed, overige
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
inbouwarmaturen, kamerindeling, kantine, pantry, pantry keuken, receptie, sanitair, systeemplafond, te openen ramen, toilet, vergaderruimte, verwarming
Ligging
in woonwijk
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
1956
Bouwperiode
vanaf 1945 t/m 1959
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
20
Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
329 m²

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
329 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
kantine, pantry keuken, receptie, sanitair, vergaderruimte
Kantoorruimte units vanaf
329

Horeca

Horeca oppervlakte
329 m²
Horeca verkoop vloeroppervlakte
329 m²

Overig

Overige oppervlakte
329 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Harry Koningsbergerstraat 94 Amsterdam

naar Harry Koningsbergerstraat 94 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf