Vorige | Volgende

ds. Kuypersstraat Nijkerk

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

UW (MAATSCHAPPELIJKE) ORGANISATIE VESTIGEN OP HET MULTIFUNCTIONELE PARK SPOORKAMP

Algemeen
In park Spoorkamp hebben we een bouwkavel in de verkoop ter grootte van 6.855m2. Spoorkamp is het multifunctionele park voor onder andere onderwijsinstellingen, religieuze gebouwen, gezondheidscentra en kantoren of andere initiatieven. Door de diversiteit aan functies heeft het gebied een dynamisch karakter. De infrastructuur van Spoorkamp is al aanwezig.
De hoofdopzet van het stedenbouwkundig plan van het werkgebied Spoorkamp is gebaseerd op een 'eilandgedachte'. Het terrein bestaat uit 3 eilanden die vanaf de ontsluitingsweg centraal worden ontsloten. De eilanden liggen ongeveer 1 meter verhoogd. Elk eiland kent zijn eigen signatuur door architectuur, kleur en materiaalgebruik.

Locatie & Omgeving
Spoorkamp is een veelomvattend park aan de rand van de Nijkerkse wijk Corlaer. Diverse organisaties zijn hier al gevestigd, waaronder Alfa Accountants en Adviseurs, kerk De Fontein, het Corlaer College, Basisschool De Hoeksteen, Sporthal Corlaer, Apotheek Corlaer en Orthodontist Nijkerk. Dankzij de verschillende typen organisaties die gevestigd zijn op dit terrein heerst er actie en energie.
De kavel die hierbij wordt aangeboden, is gelegen op het eiland dat het dichtst bij de kern van Nijkerk ligt. Op het direct naastgelegen kavel is een multi-tenant kantoorgebouw ontwikkeld en aan de overzijde van de weg is protestantse kerk De Fontein gevestigd.

Bereikbaarheid
Met zowel de auto als het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar.
• Auto
Vanaf de A28 (afslag Amersfoort-Vathorst/Nijkerk) is het slechts 4 autominuten rijden naar de locatie. Daarnaast is de locatie eveneens goed bereikbaar vanaf de rijksweg Amersfoortseweg tussen Hoevelaken en Nijkerk.
• Openbaar vervoer
Op circa 150m lopen ligt een bushalte die een directe verbinding heeft met station Nijkerk.

Gebruiksmogelijkheden & bestemming
De bouwkavel valt onder de bestemming GEMENGD. De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. educatieve en religieuze voorzieningen;
b. sportvoorzieningen;
c. kantoren;
d. dienstverlening;
met daarbijbehorende:
e. gebouwen, een bedrijfswoning daaronder niet begrepen;
f. bouwwerken, geen gebouwen zijnde;
g. tuinen;
h. erven;
i. terreinen;
j. waterhuishoudkundige voorzieningen;
k. groenvoorzieningen;
l. parkeervoorzieningen;
met dien verstande dat geluidgevoelige functies als bedoeld in de Wet geluidhinder niet zijn toegestaan.

Voor het onderhavige perceel geldt een maximum bouwhoogte van 20m. Het bouwblok op de kavel beslaat bijna de gehele kavel.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Nijkerk of kijk op de website nijkerkA28.nl.

Oppervlakte & Invulling
Het bouwkavel heeft een oppervlakte van 6.855m2.

Kadastrale gegevens
Gemeente Nijkerk, sectie H, nummer 7329, groot 6.855m2.

Oplevering
De overdracht van het kavel zal in overleg plaatsvinden, dit is eventueel op korte termijn mogelijk.

Opleveringsniveau
Het kavel zal in de huidige staat worden geleverd aan de koper.

Koopsom
€ 1.350.000,- k.k.

Zekerheidsstelling
Koper dient een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom, te voldoen binnen 14 dagen na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst.

Koopovereenkomst
De koopovereenkomst die eventueel volgt uit de onderhandelingen, waarvan dit voorstel deel uitmaakt, zal worden opgesteld door ons kantoor conform het 'Model koopovereenkomst voor een bouwterrein (model 2017). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM.'

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURINGANGSDATUM
Per direct

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode(n) van 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model september 2012 (WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
De huur te vermeerderen met omzetbelasting dient per maand vooruit te worden voldaan.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

BEZICHTIGEN
Bezichtigingen worden gepland op afspraak. U kunt een afspraak inplannen via of + 31 33 204 70 71
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bouwgrond
Functies
bouwgrond
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
6855 m²
In aanbouw
nee

Bouwgrond

Bouwgrond units vanaf
6855
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart ds. Kuypersstraat Nijkerk

naar ds. Kuypersstraat Nijkerk
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf