Vorige | Volgende

Leusderweg 60 AMERSFOORT

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Een ruimte met mogelijkheden
In het Leusderkwartier op de Leusderweg 60 is een ruimte beschikbaar om geheel naar uw wens in te delen. De ruimte wordt casco opgeleverd waardoor u de vrije hand hebt voor het inrichten. In onze fotoreportage wordt een indruk gegeven hoe de ruimte eenvoudig een representatieve uitstraling kan krijgen. De ruimte is voor vele gebruiksdoeleinden geschikt. Het meest voor de hand liggend is een winkelruimte of horecaruimte. Gebruik als praktijkruimte of een webwinkel met showroom zal hier ook goed passen. De ruimte heeft een frontbreedte van 4.75 cm en een oppervlakte van ruim 91m2.

De omgeving
De ruimte is gelegen op de populaire wijkwinkelstraat DE LEUSDERWEG welke een grote diversiteit aan winkels biedt. Van landelijke winkelketens tot lokale helden op het gebied van delicatesse, kleding boeken, gezondheidzorg, opticiens, juweliers en biologische voedingswaren. De winkels die rond de aangeboden ruimte liggen zorgen voor een herkenbare mix op een goede C- locatie: Fieret Zeebanket Vishandel, Thais restaurant Wasana Dee, Christine Le Duc, IJssalon San Marco, Broekhuizen IJzerwaren en een MBO- school.

Is het pand goed te bereiken?
De Leusderweg kenmerkt zich door haar toegankelijke karakter. Gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op en rond de hele Leusderweg kunt u gratis parkeren. De A28 ligt op 2,3 km en de A1 op ca. 8,3 km. De dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de overkant van de ruimte en het Centrale Station van Amersfoort ligt op ongeveer 15 minuten fietsen.

Parkeren voor de deur
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen direct voor de deur op vertoon van een blauwe kaart.

Wat zijn de afmetingen?
Frontbreedte 4,75 meter
Diepte 19,50 meter
Totale oppervlak circa 91 m²
Vrije hoogte van gedeeltelijk 2,60 meter en 2,40 meter.

Hoe wordt het pand opgeleverd?
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van onder andere:
- CV- installatie
- Toiletten
- Eigen meterkast
- Achteringang en achterom
- Buitenplaatsje.
Verhuurder is eventueel bereid om mee te denken in investeringen in het pand en deze te verwerken in de huurprijs. Eén en ander is afhankelijk van de omvang, de huurder en de aard van de investeringen.

Huurprijs
€ 1.295,-- per maand, te vermeerderen met 21% BTW.

Servicekosten
Huurder is rechtstreeks contractant met de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
Bij voorkeur vijf jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de huurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ- gebaseerde overeenkomst (februari 2015).

Aanvaarding
Het is mogelijk om de ruimte per direct te huren.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
91 m²
In units vanaf
91 m²
Perceel
91 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Leusderweg 60 AMERSFOORT

naar Leusderweg 60 AMERSFOORT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De PITH methode

Natuurlijk heeft u uw eigen persoonlijke wensen en eisen als het gaat om hét perfecte pand. En dat maakt iedere zoekvraag uniek. Even uniek is iedere situatie rondom de verkoop of verhuur van een object. Telkens een mooie uitdaging die wij graag aan pakken. In drie stappen gaan wij – samen met u – voor het beste resultaat.

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken wij uw situatie en uw wensen en eisen. Daarna stellen wij samen een plan op.

02 | Direct duidelijk

Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje leggen wij u vooraf aan u voor. Wij leggen onze opdracht vast, maken een plan en gaan voor een maximaal resultaat.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij hebben een goede deal voor u gemaakt. Of een huurder of koper voor uw object gevonden. Na alle succesvolle onderhandelingen mag u tekenen. Wij zorgen er voor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf