Vorige | Volgende

Leeghwater 31 Amersfoort

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

In het hart van de nieuwste wijk van Amersfoort ligt winkelcentrum Vathorst, waar men terechtkan voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen, bloemen, kleding, een lekkere kop koffie met taart, een ijsje of een versbereide lunch. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet, maar juist de mix met de zelfstandige ondernemers maakt het winkelcentrum Vathorst plezierig om te winkelen. Het winkelcentrum is onlangs, richting het station, uitgebreid met nieuwe winkels, horeca en woningen. Deze nieuwe winkels zijn gelegen aan een aangenaam, sfeervol en gezellig plein. Aan dit plein is ook gelegen de voor VERHUUR beschikbare winkel aan de Leeghwater 31 te Amersfoort. Direct naast Trekpleister en TerStal voor betaalbare kleding. Andere 'directe buren' zijn onder andere Proof Bakery (voor heerlijk brood en aanverwante producten), Italiaans restaurant Casa di Totti, Lidl, Jumbo, Gavi Fashion, Primera en Fietsshop Vathorst. Daarnaast vind je in de buurt nog de Hema, Shoeby Fashion, Gall&Gall, Bruna, Intertoys, Etos, Blokker en Albert Heijn.

Kenmerkend voor winkelcentrum Vathorst is het gemak waarmee je er gratis kan parkeren. En voor bijna alle 50 winkels geldt dat je 'voor de deur' kunt parkeren. Daarnaast maakt de mooie mix van grote winkelketens en zelfstandige ondernemers (al dan niet onder een franchiselabel) het winkelcentrum aangenaam om te vertoeven. En ondanks de al aanwezige 50 winkels is er behoefte en ruimte in Vathorst aan mooie aansprekende winkels en horecaformules. De beschikbare winkelruimte is een rechthoekig pand met een mooie frontbreedte van 767 cm. Dankzij de ligging aan een plein bestaat de mogelijkheid om een terras voor de (winkel)ruimte te realiseren. Dit plein scheidt de winkel van het parkeerterrein, waardoor de ligging nog aantrekkelijker wordt. Bovendien biedt de gevel prima mogelijkheden voor goed zichtbare bedrijfsprofilering.

LOCATIE
Winkelcentrum Vathorst is het enige winkelcentrum in de gelijknamige wijk, die inmiddels meer dan 26.000 inwoners telt (Hooglanderveen meegerekend). Daarnaast trekt het winkelcentrum door haar aantrekkelijke ligging en de goede parkeermogelijkheden ook vele bezoekers uit omliggende plaatsen als Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk. Dankzij de vele woningen en de ruime openingstijden is het winkelcentrum gezellig bedrijvig van 's ochtends vroeg tot 's avonds. Station Vathorst bevindt zich op loopafstand, evenals het Icoon gebouw met een theater, sporthal, bibliotheek en het Vathorst College. De gevarieerde opzet van het winkelcentrum met pleinen en woningen maakt het aangenaam vertoeven in Winkelcentrum Vathorst.

BEREIKBAARHEID
• Auto: De op- en afrit van de A28 bevinden zich op korte afstand van het winkelcentrum. Vanaf de oprit ben je binnen 5 minuten bij klaverblad Hoevelaken (kruispunt A28/A1). Vanaf klaverblad Hoevelaken zijn zowel noord, zuid, oost en west Nederland uitstekend te bereiken.
• Parkeren: Het winkelcentrum van Vathorst beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden bij het winkelcentrum. Alle parkeervoorzieningen in het winkelcentrum bevinden zich op steenworp afstand van de winkels.
• Openbaar vervoer: Met een station om de hoek zal het niet verbazen dat het winkelcentrum ook uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer.

OPPERVLAKTEN
De beschikbare vloeroppervlakte bedraag 117m2

BESTEMMING
De winkelruimte aan de Leeghwater 31 is bestemd voor 'Detailhandel -2', dat betekent:
detailhandel;
dienstverlening;
horeca van categorie a;

(Horeca A: horecabedrijven, zoals restaurants, snackbars, lunchrooms, koffie- of theehuizen, ijssalons en andere daarmee gelijk te stellen bedrijven, waarbij de nadruk ligt op het verstrekken van etenswaren, dan wel het verstrekken van alcoholvrije dranken;)

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 225,00 per m2 per jaar per exclusief BTW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal gekeken worden naar een oplossing.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd met meterkast waarbij huurder, indien gewenst, zelf voor de aanvraag en aansluiting van de gasmeter dient zorg te dragen. De winkel is al wel voorzien van een elektra- en wateraansluiting, alsmede een glasvezelaansluiting. Daarnaast zijn in de winkelruimte aanwezig aansluitingen en afvoeren voor een keuken. Voort bevindt zich in de winkelruimte een dubbele toiletgroep.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten verschuldigd. Huurder dient voor eigen rekening overeenkomsten sluiten met leveranciers van gas (indien gewenst), water, elektra en data.

PROMOTIEBIJDRAGE
De gebruiker van de winkel is een jaarlijkse promotiebijdrage verschuldigd aan de winkeliersvereniging van ca. € 794,- exclusief btw.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURINGANGSDATUM
Per direct

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode(n) van 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model september 2012 (WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
De huur te vermeerderen met omzetbelasting dient per maand vooruit te worden voldaan.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

BEZICHTIGEN
Bezichtigingen worden gepland op afspraak. U kunt een afspraak inplannen via welkom@hithvastgoedadvies.nl of + 31 33 204 70 71
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Ligging
wijkwinkelcentrum
Bereikbaarheid
bank op minder dan 500 m, bushalte op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m, winkels op minder dan 500 m
Waardering binnen
redelijk tot goed
Waardering buiten
uitstekend
Bouwjaar
2018
In aanbouw
nee
Bouwjaar omschrijving 1
Winkelruimte

Financieel

Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
117 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
117 m²
Winkelruimte units vanaf
117

Parkeergelegenheid

Faciliteit
Het winkelcentrum van Vathorst beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden bij het winkelcentrum. Alle parkeervoorzieningen in het winkelcentrum bevinden zich op steenworp afstand van de winkels.
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Leeghwater 31 Amersfoort

naar Leeghwater 31 Amersfoort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf