Vorige | Volgende

Leeghwater 23 AMERSFOORT

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

In het hart van de nieuwste wijk van Amersfoort ligt winkelcentrum Vathorst, waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen, bloemen, kleding, een lekkere kop koffie met taart, een ijsje of een vers bereide lunch. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet. Maar juist de mix met de zelfstandige ondernemers maakt het winkelcentrum Vathorst plezierig om te winkelen. Het winkelcentrum onlangs richting het station uitgebreid met nieuwe winkels, horeca en woningen. Deze nieuwe winkels zijn gelegen aan een aangenaam, sfeervol en gezellig plein. Aan dit plein is ook gelegen de voor VERHUUR beschikbare winkel aan de Leeghwater 23 te Amersfoort. Momenteel is in de winkelruimte gevestigd de Vintage popup store 'Things to Love'. De winkel ligt tussen de directe buren Proof Bakery en de Italiaan Casa di Totti. Door haar ligging tussen deze twee (semi) horeca gelegenheden zou een horeca formule met een ander concept hier heel goed passen. Andere 'indirecte buren' zijn onder andere TerStal voor betaalbare kleding, Lidl, Jumbo, Gavi Fashion, Primera en Fietsshop Vathorst. Daarnaast vind je in de buurt nog de Hema, Shoeby Fashion, Gall&Gall, Bruna, Intertoys, Etos, Blokker en Albert Heijn.

Kenmerkend aan de winkelcentrum Vathorst is het gemak waarmee je er gratis kan parkeren. En voor bijna alle 50 winkels geldt dat je 'voor de deur' kunt parkeren. Daarnaast maakt de mooie mix van grote winkelketens en zelfstandige ondernemers (al dan niet onder een franchiselabel) het winkelcentrum aangenaam om te vertoeven. En ondanks de al aanwezige 50 winkels is er behoefte en ruimte in Vathorst aan mooie aansprekende winkels dan horeca formules. De beschikbare winkelruimte is een mooie rechthoekige winkelruimte met een mooie frontbreedte van 725 cm. Door haar ligging aan een plein is er ook nog de mogelijkheid om een terras voor de (winkel)ruimte te realiseren. Dit plein scheidt winkel van de parkeerplaatsen waardoor de ligging nog aantrekkelijker wordt. Bovendien biedt de gevel hierdoor goede mogelijkheden om je als bedrijf te profileren.

LOCATIE
Winkelcentrum Vathorst is het enige winkelcentrum in haar wijk die inmiddels meer dan 26.000 inwoners (Hooglanderveen meegerekend) telt. Daarnaast trekt het winkelcentrum door haar aantrekkelijke ligging en de goede parkeermogelijkheden bezoekers uit de omliggende plaatsen als Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk. Door de ruimte hoeveelheid aan woningen en de ruime openingstijden is het winkelcentrum van 's ochtends vroeg tot 's avonds bedrijvig. Station Vathorst bevindt zich op loopafstand evenals het Icoon gebouw met een Theater, Sporthal, Bibliotheek en het Vathorst College. De opzet van het winkelcentrum met pleinen en de diverse woningen maakt het zoals gezegd aangenaam vertoeven in Winkelcentrum Vathorst.

BEREIKBAARHEID
• Auto: De op- en afrit van de A28 bevinden zich op korte afstand van het winkelcentrum. Vanaf de oprit ben je binnen 5 minuten bij klaverblad Hoevelaken (kruispunt A28/A1). Vanaf klaverblad Hoevelaken zijn zowel noord, zuid, oost en west Nederland uitstekend te bereiken.
• Parkeren: Het winkelcentrum van Vathorst beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden bij het winkelcentrum. Alle parkeervoorzieningen in het winkelcentrum bevinden zich op steenworp afstand van de winkels.
• Openbaar vervoer: Met een station om de hoek zal het niet verbazen dat het winkelcentrum ook uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer.

OPPERVLAKTEN
De beschikbare vloeroppervlakte bedraag 159m2

BESTEMMING
De winkelruimte aan de Leeghwater 23 is bestemd voor 'Detailhandel -2', dat betekent:
detailhandel;
dienstverlening;
horeca van categorie a;

(Horeca A: horecabedrijven, zoals restaurants, snackbars, lunchrooms, koffie- of theehuizen, ijssalons en andere daarmee gelijk te stellen bedrijven, waarbij de nadruk ligt op het verstrekken van etenswaren, dan wel het verstrekken van alcoholvrije dranken;)

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 225,00 per m2 per jaar per exclusief BTW

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal gekeken worden naar een oplossing.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt casco opgeleverd met meterkast waarbij huurder, indien gewenst, zelf voor de aanvraag en aansluiting van de gasmeter dient zorg te dragen. De winkel is al wel voorzien van een elektra- en wateraansluiting alsmede een glasvezel aansluiting. Daarnaast is er inmiddels een toilet in de winkel gerealiseerd. Voorts stelt huurder een bijdrage beschikbaar voor het plaatsen van een pantry (kleine keuken).

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten verschuldigd. Huurder dient voor eigen rekening overeenkomsten sluiten met leveranciers van gas (indien gewenst), water, elektra en data.

PROMOTIEBIJDRAGE
De gebruiker van de winkel is een jaarlijkse promotiebijdrage verschuldigd aan de winkeliersvereniging van € 794,- exclusief btw.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURINGANGSDATUM
Per direct

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode(n) van 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model september 2012 (WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur- penningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
De huur te vermeerderen met omzetbelasting dient per maand vooruit te worden voldaan.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

BEZICHTIGEN
Bezichtigingen worden gepland op afspraak. U kunt een afspraak inplannen via welkom@hithvastgoedadvies.nl of + 31 33 204 70 71
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
159 m²
In units vanaf
159 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Leeghwater 23 AMERSFOORT

naar Leeghwater 23 AMERSFOORT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf