Vorige | Volgende

Kraailandhof 11- 13 HOOGLAND

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Kraailandhof is het grootste winkelcentrum van Hoogland, met een gevarieerd winkelaanbod van 18 verschillende winkels. De aanwezigheid van de woningen boven de winkels zorgt voor een levendig en gemoedelijk centrum. Een centrum waar men goed terechtkan voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen, bloemen, kleding, een lekkere kop koffie met taart of een ijsje. Natuurlijk ontbreken een aantal bekende winkelketens niet, maar juist de mix met de zelfstandige ondernemers maakt het winkelcentrum Kraailandhof plezierig om je boodschappen te doen. Door het vertrek van de lokaal bekende schoenenwinkel op de hoek is deze winkel voor VERHUUR beschikbaar gekomen. Direct naast de Bruna. Andere 'directe (over)buren' zijn onder andere het gezondheidscentrum met apotheek Hoogland, Marc Optiek, Dierenspeciaalzaak Maddie, La Fleuriste (bloemen en brocante) en uiteraard Albert Hein. Daarnaast vind je aan het plein onder andere de Etos, Gall&Gall en kapsalon Studio Image.

Kenmerkend aan winkelcentrum Kraailandhof is het gemak waarmee je er gratis kan parkeren. Voor bijna alle winkels geldt dat je 'voor de deur' kunt parkeren. Daarnaast maakt de mooie mix van grote winkelketens en zelfstandige ondernemers (al dan niet onder een franchiselabel) het winkelcentrum aangenaam om te vertoeven. En ondanks de al aanwezige winkels is er behoefte en ruimte aan mooie aansprekende winkels dan wel horecaformules. De beschikbare winkelruimte is een rechthoekige (hoek)winkelruimte met een mooie frontbreedte van bijna 18 meter. Voor de winkel ligt een breed trottoir met daaraan meteen een strook parkeerplaatsen. Hier kun je dus echt spreken van parkeren voor de deur. Bovendien biedt de gevel hierdoor goede mogelijkheden om je als bedrijf te profileren.

OBJECT
De ruimte aan de Kraailandhof is gereed om gelijk in gebruik te worden genomen. In de ruimte zijn een tweetal opslagruimten, een pantry, toiletgroep, berging en een royale verkoopruimte met balie gerealiseerd. Daarnaast is de ruimte voorzien van een aircosysteem voor de koeling en een CV-verwarmingssysteem voor het verwarmen van de ruimten. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om de gehele ruimte leeg te huren en deze in te delen naar eigen wensen.

LOCATIE
Winkelcentrum Kraailandhof is het winkelcentrum van Hoogland, dat meer dan 10.000 inwoners telt. Daarnaast trekt het winkelcentrum door haar aantrekkelijke ligging en de goede parkeermogelijkheden bezoekers uit de omgeving, met name uit Amersfoort Noord. Dankzij de vele woningen en de ruime openingstijden is het winkelcentrum van 's ochtends vroeg tot 's avonds bedrijvig. De opzet van het winkelcentrum met haar plein en de diverse woningen maakt het zoals gezegd aangenaam vertoeven in winkelcentrum Kraailandhof. Per week bezoeken ruim 26.000 mensen het winkelcentrum.

BEREIKBAARHEID
• Auto: De op- en afrit van de A1 bevinden zich op korte afstand van het winkelcentrum. Vanaf de oprit ben je binnen een paar minuten bij klaverblad Hoevelaken (kruispunt A28/A1). Vanaf klaverblad Hoevelaken zijn zowel noord, zuid, oost en west Nederland uitstekend te bereiken.
• Parkeren: Winkelcentrum Kraailandhof beschikt over ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden bij het winkelcentrum, zowel op het plein als in de parkeergarage. Alle parkeervoorzieningen in het winkelcentrum bevinden zich op hele korte afstand van de winkels.
• Openbaar vervoer: Met een bushalte direct om de hoek zal het niet verbazen dat het winkelcentrum ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

OPPERVLAKTEN
De beschikbare vloeroppervlakte bedraagt 207m2. Eventueel kan de ruimte in tweeën worden gedeeld en ontstaat er een beschikbare winkelruimte van 103m2.

BESTEMMING
De winkelruimte aan de Kraailandhof 11-13 is bestemd als 'Enkelbestemming Centrum' dat betekent:
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel op de begane grond, met inbegrip van detailhandel in woninginrichting en met uitzondering van detailhandel in volumineuze goederen, grove bouwmaterialen en tuininrichtingsartikelen;
- bedrijven die in de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten (bijlage 1) zijn aangeduid als categorie 1;
- aan detailhandel verwante bedrijfsactiviteiten en dienstverlening met overwegend een baliefunctie op de begane grond, zoals bankfilialen, reisbureaus, verhuur- en reparatie-inrichtingen;

bij een en ander behorende voorzieningen, zoals tuinen en parkeer-, nuts- en groenvoorzieningen;
met dien verstande dat voorzien dient te worden in voldoende parkeergelegenheid conform de gemeentelijke parkeernormen zoals vastgelegd in de Nota parkeernormen Amersfoort d.d. 27 januari 2009.detailhandel;
dienstverlening;
horeca van categorie a;

HUURPRIJS
De huurprijs wordt in overleg tussen verhuurder en huurder bepaald en is mede afhankelijk van het door huurder gewenste opleveringsniveau van de winkelruimte.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal gekeken worden naar een oplossing.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gewenste opleveringsniveau kan in overleg met de huidige gebruiker worden vastgesteld. De voormalige gebruiker, een schoenenwinkel, heeft de ruimte volledig ingericht, inclusief scheidingswanden, elektra, sanitair, verlichting, vloerbedekking, pantry, verwarming, koeling en nog enkele andere voorzieningen.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten verschuldigd. Huurder dient voor eigen rekening overeenkomsten te sluiten met leveranciers van gas (indien gewenst), water, elektra en data.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURINGANGSDATUM
Per direct

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode(n) van 5 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model september 2012 (WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUURBETALING
De huur te vermeerderen met omzetbelasting dient per maand vooruit te worden voldaan.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

BEZICHTIGEN
Bezichtigingen worden gepland op afspraak. U kunt een afspraak inplannen via of + 31 33 204 70 71
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
207 m²
In units vanaf
103 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kraailandhof 11- 13 HOOGLAND

naar Kraailandhof 11- 13 HOOGLAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf