Vorige | Volgende

Koningsweg 30 SOEST

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Introdcutie
De propositie omvat een perceel grond, groot 43.706m2 en haar opstallen, zijnde een drietal gebouwen tezamen groot 15.079m2 (bvo). Het object wordt verkocht op basis van een vrijwillige openbare inschrijving. Hiervoor is een Informatie Memorandum beschikbaar bij de verkopend makelaar. Deze kunt u aanvragen door het sturen van een mail naar hidde@pithmakelaars.nl.

Het perceel en de opstallen waren tot voor kort in haar geheel in gebruik bij T.B.S. Soest. TBS levert al meer dan 75 jaar producten voor weg- en waterbouw. TBS produceert afwateringsproducten, zoals straat- en trottoirkolken, goten, putafdekkingen en waterbeheersing producten, zoals schuifafsluiters, terugslagkleppen en waterniveau regulerende producten. TBS Soest is marktleider in Nederland op het gebied van productie en verkoop van hoogwaardige straat- en trottoirkolken en putafdekkingen. Inmiddels zijn een aantal bedrijfsonderdelen verhuisd naar Nederweert en is slechts een beperkt deel van het gebouw nog in gebruik bij T.B.S. Daarnaast dient het buitenterrein (nog) als opslag depot voor afnemers uit de regio.

1. Object
Hierbij wordt aangeboden het perceel met opstallen plaatselijk bekend als Koningsweg 30 te Soest. De kavel omvat een vijftal kadastrale percelen en een drietal gebouwen welke verderop in dit IM worden gespecificeerd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Bouwgrond, Verhardbuitenterrein

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
9.835 m²
In units vanaf
9.835 m²
Perceel
43.708 m²
Energielabel
Klasse G

Kadastrale gegevens

Gemeente
Soest
Sectie
G
Perceel
13570
Oppervlakte
35408 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Soest
Sectie
G
Perceel
7689
Oppervlakte
80 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Soest
Sectie
G
Perceel
7694
Oppervlakte
24 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Soest
Sectie
G
Perceel
13572
Oppervlakte
13 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Soest
Sectie
G
Perceel
13569
Oppervlakte
8181 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Koningsweg 30 SOEST

naar Koningsweg 30 SOEST
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf