Vorige | Volgende

Kamperbinnenpoort 4 AMERSFOORT

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Een unieke winkelruimte naast de Kamperbinnenpoort
Winkelruimte in een uniek historisch en monumentaal pand gelegen in het hart van de binnenstad van Amersfoort aan de Kamperbinnenpoort 4. De ruimte ligt op een zogenaamde A2 winkellocatie direct naast de historische Kamperbinnenpoort en op loopafstand van alle voorzieningen die je maar kan wensen. Het pand heeft nog diverse originelen kenmerken. Voorheen heeft hier ruim 40 jaar Lingeriezaak Roos Foundations een succesvolle winkel gevoerd. Naast gelegen buren zijn o.a. de wereldwinkel, Michel Noyen modeschoenen, Wim Jacquet Sports, Apple Centre A-Mac, ANWB en Hans Anders Opticiens.

Geschiedenis van het pand
De opstallen zijn oorspronkelijk gebouwd rond de 15e eeuw, in 1936 is vanwege de noodzakelijke verbreding van de Langestraat de gehele voorgevel enkele meters teruggeplaatst naar de huidige situatie en het pand aan de zijde van de Langestraat volledig opnieuw opgebouwd. Tevens is toen het achterhuis aangebouwd, helaas zijn in 1936 ook de oude gewelvenkelders onder het pand geheel volgestort met puin.

Locatie
De Kamperbinnenpoort is een nog bestaande stadspoort in de stad Amersfoort. De landpoort staat aan de noordzijde van de binnenstad tussen de Langestraat en de Kamp en behoort tot de eerste stadsmuur van Amersfoort. Het is één van de laatste overblijfselen van deze eerste stadsmuur, waarvan de structuur grotendeels nog te zien is in de Muurhuizen, waar de poort aan vast gebouwd is.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
102 m²
In units vanaf
102 m²
Perceel
203 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amersfoort
Sectie
E
Perceel
6679
Oppervlakte
203 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kamperbinnenpoort 4 AMERSFOORT

naar Kamperbinnenpoort 4 AMERSFOORT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De HITH methode

Elke vastgoedwens is uniek en daarom combineren wij tal van jaren ervaring steeds met een frisse blik en een grondige analyse. Wij zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gemoed kunt doorlopen, wetende dat u steeds de optimale oplossing voor uw situatie aangereikt krijgt.

Dat verloopt zo:

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarna stellen we samen een concreet plan van aanpak op. Wij weten als geen ander hoe snel de vastgoedmarkt verandert. Laat geen kans schieten en klik hier om een (persoonlijke of video call) afspraak te maken bij een van onze adviseurs.

02 | Meteen duidelijkheid

Voor elke vastgoedvraag hebben wij een passende, gestructureerde aanpak in combinatie met een nauwgezette planning. Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje presenteren we u nog voor we van start gaan. Zo weet u meteen wat te verwachten. Duidelijkheid en eerlijkheid. Daar houden we van.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij vonden voor u het ideale pand of de juiste huurder/koper. Na een succesvolle onderhandeling is het tijd om te tekenen. Wij zorgen ervoor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf