Beleggen? Kies voor rendement in vastgoed

Vanwege de lage rente levert uw geld op de bank u op dit moment weinig op. Wilt u uw vermogen graag investeren voor de lange termijn en met een mooi rendement? Dan is beleggen in vastgoed heel interessant. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (dat al is verhuurd) en genereert direct een maandelijkse cashflow. PITH makelaars is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Of een beleggingsobject interessant voor u is, is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan:

  • Het type huurder
  • De huuropbrengsten
  • De locatie, kwaliteit en mogelijkheden van het object
  • De bestemming
  • De aanwezigheid van benodigde vergunningen

Beleggen in bedrijfsruimte

Na jaren van leegstand is er inmiddels weer een gezond evenwicht in vraag en aanbod van bedrijfshuisvesting. Wij bekijken graag samen met u het actuele aanbod, de mogelijkheden van een voor u interessant object en de ontwikkelingen van de betreffende locatie. Belangrijk bij de aankoop van een beleggingspand is de flexibiliteit van het object. Zodat het ook in mindere tijden goed te verhuren is.

Beleggen in woonruimte

Er is op dit moment veel vraag naar woonruimte, dus dit is een zeer interessante beleggingsmogelijkheid. Samen bekijken we hoe u met de verhuur van een woning een optimaal rendement kunt behalen. Verhuur in de vrije sector levert het meeste op. Wij adviseren u graag over eventuele aanpassingen aan de woning om een nog betere, marktconforme huurprijs te kunnen bepalen. U kunt een woning ook short-stay verhuren. Uw beleggingsobject wordt dan steeds voor een korte tijd verhuurd. Voordeel hiervan is dat u een relatief hoge huurprijs kunt vragen. Daar staat tegenover dat short-stay meer beheer met zich meebrengt en dat meer onderhoud nodig is vanwege het intensievere gebruik van het object.

Financiering

Banken zijn kritischer geworden als het gaat om het financieren van beleggingsobjecten. Een beleggingsfinanciering is vaak gebaseerd op maximaal 70% van de marktwaarde. Door de hefboomwerking kan een financiering het rendement op uw ingelegde vermogen verbeteren. Wij adviseren u hier graag over of verwijzen u door naar een gespecialiseerde hypotheekadviseur.

Actueel aanbod

Op dit moment kunnen wij u via onze website geen aanbod presenteren. Wilt u meer weten over ons actuele aanbod? Neem dan even contact met ons op.